Annons:
Etikettmånadens-burma
Läst 4872 ggr
Sarah-S
2013-01-01 09:10

Månadens Burma Januari

S*Alchymist’s Nelly Moser. Denna fantastiska lilla tjej var ensam i sin kull, men oj vilken tuff start hon fick på livet

Mamma Laura ville inte ta hand om henne då hon tyckte att min andra honas ungar var mycket mer intressant att ta hand om. Men med mycket tur fick jag tag i ett fosterhem i Uppsala S*Qtcat’s Britter hos Carolina Björn. Jag är mycket tacksam över den hjälp jag har fått och hon har blivit fostrad till den allra bästa burma trots sina britt kompisar.

Jag kan inte beskriva hur lycklig jag är att få tillbaka mina linjer, efter en hel del otur så är detta den enda jag har i eget ägo. S*Alchymist’s Black Opal får förhoppningsvis fortsätta hedra sitt minne inom S*Alchymist’s katteri.

Nelly har jag bara ställt ut en gång men hon börjar bli redo för utställningar och allt börjar ta form. En del burmor behöver få lite tid på sig att utvecklas. Hon kallas blomkålsöra hemma, när hon var liten såg det just ut som hon hade det nämligen. Hennes bästa drag är absolut hennes utmärkta look och fina päls, det vi talar mindre om är hennes öron placering då de kan önskas sitta lägre på huvudet. Hon är förövrigt en liten spjuver som alltid ska hitta på saker och hon verkligen älskar min chihuahua Siri.

I'm only responsible for what I say, not for what you understand

Annons:
grandma
2013-01-01 22:31
#1

Nelly är sååå söt. Kyss

   "   Att alltid vara en liten smula barn, det är att vara verkligt vuxen. "

                           // Nalle Puh// 

Sarah-S
2013-01-06 11:06
#2

Ser framemot att se er på utställning. Vi behöver fler burmor att visa upp

I'm only responsible for what I say, not for what you understand

Upp till toppen
Annons: