Burmarasen

Vinnare "tokigt och roligt"

2011-02-08 23:54 #0 av: scotixus

Många trevliga bidrag deltog, och nu har det korats en vinnare! Här finner vi de bilderna som placerade sig på första, andra och tredje plats...GRATTIS!

En bild som verkligen beskriver "tokigt och roligt" är denna, den vinnande bilden har skickats in av Sarah-S:

Här ser man Alva (GIC S*Mad About Lovely Lorelei) under ett av sina "busryck". De leker tafatt och Sarah jagar henne, denna gång med kameran i högsta hugg GladBidrag fototävling "Tokigt och Roligt"

andra plats kom en charmig bild inskickad av JJesus, det är nu treårige Courage "Galne Gunnar" som gäspade när Giulia Hedlund fotade honom..

Bidrag fototävling "Tokigt och Roligt"

Tredjeplatsen delas av två tokigt härliga bilder.

På den ena tredjeplatsen fångade Alf den vanligen lugne S*PascuumSilva's Gabriel när hans öron fladdrade så att han nästan lyfte, och bilden skickades in av Yrsa-H 

Bidrag fototävling "Tokigt och Roligt"

På den andra tredjeplatsen finner vi en bild inskickad av stumpeni, där vi ser Jörgen Peterssons blåsköldpadda Telgebergets Natalie i ett snölandskap. Vi kan rikta ännu ett grattis till denna härliga bilden som vunnit senaste bildtävlingen på burmaklubbens sida och just nu pryder den...Grattis!

Tokigt och Roligt

 

Jag vill rikta ett stort tack till alla fina bidrag som vi fått se, och ett stort grattis till de vinnande bilderna!!

Anmäl
2011-02-09 10:09 #1 av: globetrotters

Grattis, alla vinnare

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.