Månadens burma

Månadens Burma November

2012-10-31 17:52 #0 av: Coffeas

CH S*Dragonheart’s Gruyère Gruyère är en ost som liknar emmentaler och en Schweizerost med förhållandevis kraftig smak, dock utan hål i osten. (Wikipedia).

 

Åja, det är en liten katt också. Men vi kallar henne Ljung. Hon kommer från Anna Winkler och är systerdotter till min andra hona, Nypon. Ljung är en väldigt extrovert och innerligt glad katt, helt klart en avde gladaste jag haft. Inte så att de andra är trumpna, tvärtom, men den där sant lyckliga energin hela tiden har de faktiskt inte. De är mer som katter är mest.

Nu börjar dock Ljung bli vuxen och energin har så klart dämpats en smula, om än inte speciellt mycket. Hon är robust och inte speciellt fin i kanten, och emellanåt kan till och med en och annan svordom komma över hennes läppar om saker går henne emot (läs: om man håller i henne på en utställning och hon inte får springa själv i hallen) men hennes goda humör är i sanning okuvligt. Hennes kompisar Nypon och Arv kan emellanåt bli lite, lite trötta på hennes livlighet, men de uppskattar mycket den friska fläkt hon utgör i den lilla gruppen.

Alltid med på precis vilka upptåg som helst, aldrig bang för något och en hängiven tvättare och brottare, om än lite så där ungdomligt burdus emellanåt. Och tre genererar ju mer värme än två i en burmahög. Så vi är alla mycket glad åt att vi fått äran att dela våra liv med denna lilla padda.

 

Jenny Hising, bilder tagna av husse Bosse Sjögren

Anmäl
2012-11-01 11:53 #1 av: grandma

En sån liten goding!Kyss

Anmäl
2012-11-01 20:37 #2 av: ilgaliljenberg

 

Mycket fin representant för rasen burma!

// Ilga

 

Anmäl
2012-11-02 13:06 #3 av: Pia-PizzisAnne

Jaf träffade henne i Norrköping för ett par veckor sedan Glad Superfin Kyss

___________,,,^..^,,,______________
Hälsningar  Anne Nordström  S* Pia-Pizzi's est. 1988
http://www.pia-pizzis.se
anne.nordstrom@lsn.se

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.