Månadens burma

Månadens Burma Januari

2013-01-01 09:10 #0 av: Sarah-S

S*Alchymist’s Nelly Moser. Denna fantastiska lilla tjej var ensam i sin kull, men oj vilken tuff start hon fick på livet

Mamma Laura ville inte ta hand om henne då hon tyckte att min andra honas ungar var mycket mer intressant att ta hand om. Men med mycket tur fick jag tag i ett fosterhem i Uppsala S*Qtcat’s Britter hos Carolina Björn. Jag är mycket tacksam över den hjälp jag har fått och hon har blivit fostrad till den allra bästa burma trots sina britt kompisar.

Jag kan inte beskriva hur lycklig jag är att få tillbaka mina linjer, efter en hel del otur så är detta den enda jag har i eget ägo. S*Alchymist’s Black Opal får förhoppningsvis fortsätta hedra sitt minne inom S*Alchymist’s katteri.

Nelly har jag bara ställt ut en gång men hon börjar bli redo för utställningar och allt börjar ta form. En del burmor behöver få lite tid på sig att utvecklas. Hon kallas blomkålsöra hemma, när hon var liten såg det just ut som hon hade det nämligen. Hennes bästa drag är absolut hennes utmärkta look och fina päls, det vi talar mindre om är hennes öron placering då de kan önskas sitta lägre på huvudet. Hon är förövrigt en liten spjuver som alltid ska hitta på saker och hon verkligen älskar min chihuahua Siri.

I'm only responsible for what I say, not for what you understand

Anmäl
2013-01-01 22:31 #1 av: grandma

Nelly är sååå söt. Kyss

Anmäl
2013-01-06 11:06 #2 av: Sarah-S

Ser framemot att se er på utställning. Vi behöver fler burmor att visa upp

I'm only responsible for what I say, not for what you understand

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.