Kattprat och historier

Tack Hubbe

2016-07-19 19:03 #0 av: Björksätter

Idag har Hubbe fått somna in. Sista veckorna har han vandrat, jamat, gnagt bort päls och inte kunnat koppla av. Alla försök att få honom att må bätte har misslyckats. Han åt kortison men har inte svarat som förväntat på det. Smärtlindring har inte heller gett resultat och inte pepcid för magen.

Min misstanke är att den njure som vi såg var dålig på ultraljud i maj har blivit sämre. Han har druckit vatten sista månaden vilket aldrig hände förut och sista veckan började han äta sin mat långsamt, vilket heller aldrig hände de förut. Han orkade inte med Nell och Sam heller utan var rätt aggressiv mot dem. Så istället för nya undersökningar tyckte vi det räckte nu och lät honom slippa lida mer.

Nell saknar honom och letar. Vi saknar honom oxå. Trots att han bara var vår i lite mer än ett år så gjorde han ett djupt avtryck hos oss. Han var en mycket speciell katt med mycket karaktär. Men jag är glad att vi gav honom ett bra sista år där han nog mådde bättre än vad han gjort på länge.

Anmäl
2016-07-19 19:44 #1 av: Silver83

Hjärta

Anmäl
2016-07-19 19:56 #2 av: burmamys

Så ledsamt, fick en tår i ögat när jag läste detta. Men jag har fullt förtroende för att ni fattat rätt beslut utifrån vad som var bäst för Hubbe. Jag har ju följt er kamp för att hjälpa denna speciella herre från ert första inlägg här och är verkligen djupt imponerad av ert engagemang. Han har alldeles säkert haft det tufft innan han kom till er, och kunde inte ha hittat bättre människor att bo hos.

Väldigt bra också att ni såg till att skaffa sällskap till fina Nell i tid innan det blev dags att ta farväl av Hubbe. Samurai verkar vara en härlig kille och en perfekt lekkamrat! Även om det känns tungt nu så vet ni att Hubbe inte behöver lida mer, och ni har två underbara ungdomar att glädjas åt.

Många kramar från oss ❤

Anmäl
2016-07-19 20:41 #3 av: Sarah-S

Hjärta

Ibland är att slippa lida den bästa gåva man kan ge sitt djur Blomma

I'm only responsible for what I say, not for what you understand

Anmäl
2016-07-19 21:52 #4 av: Dimocarpus

Många kramar till er från mig och Nani, usch, vilket beslut man får ta alltså. Sånt är livet. RIP Hubbe Hjärta

The goal with freedom of speech is not to convince others to think like you, the goal is to spread the message so that people can decide what's right.

Anmäl
2016-07-20 18:32 #5 av: grandma

Hjärta Så tråkigt, men jag förstår att det var det bästa ni kunde göra för Hubbe.  Ni har verkligen varit helt underbara . Kram från mig,Hjärta

       "Du kan inte hindra sorgens fåglar att flyga över ditt huvud
            men du kan hindra dem från att bygga bo i ditt hår. "

   


Anmäl
2016-07-23 14:23 #6 av: kara_murray

Vad tråkigt att ni fick ta bort vackra Hubbe. Det är bland det tuffaste beslut man någonsin måste ta när det gäller sina fyrbenta hjärtan !!!❤ Han slipper lida mer och han hade det bra hos er.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.