Kattprat och historier

Nell och Sam renoverar

2016-09-01 10:42 #0 av: Björksätter

Det var ett tag sen jag skrev något om mina två busungar. Det beror på att vi lägger all vår tid på huset just nu, vi ska nämligen sälja och flytta till något nytt är det tänkt. Så semestern och nu kvällar och helger går åt till renovering och när den är klar röjning, städning, bortplockning av saker och allt annat som hör ihop med försäljning av hus.

Det här har gjort att tid till annat varit begränsat. Även katterna har tyvärr fått lida  lite för det, lika mycket uppmärksamhet som vanligt har det inte blivit. De råder dock bot på det där med brist på uppmärksamhet själva. De har blivit väldigt duktiga på att göra saker de inte får för att då får de ju uppmärksamhet Galen, nackdelen med intelligenta katter Skrattar.

Så vi har fått hjälp med renoveringen. Sam är mycket duktig på att måla, han har emellanåt varit extrasmyckad med vit färg bla. Nell är bra på att peta bort saker eller sno saker hon tycker ser roliga ut. Så vi har fått leta pennor, skruvar, penslar osv. De är gärna med och närstuderar vilket gör att de har varit lite i vägen ibland men de har också bidragit till många skratt Skrattar.

Som synes på bilderna är de där det händer Glad. Sen måste de ju vila lite mellan varven ocksåSkämtar.  De trivs i alla fall väldigt bra tillsammans och de far som tokstollar genom huset och leker för fullt.

Anmäl
2016-09-01 11:11 #1 av: Sarah-S

Skrattar

Alltid så stjälpsamma burmor Skämtar

I'm only responsible for what I say, not for what you understand

Anmäl
2016-09-01 15:17 #2 av: burmamys

Haha härligt jobbigt med ett par ivriga kreativa hjälpredor som hugger i vare sig de är ombedda eller ej!Gapskrattar Ungefär som nybakade praktikanter...?Cool Ni får väl träna dem i nyttiga sysslor, som att plocka undan skräp, jaga flugor, eller gosa på magen när ni tar en vilopaus? Skämtar

Anmäl
2016-09-02 22:01 #3 av: Dimocarpus

Haha... Vad sköna burmor du har. Visst är de hjälpsamma, man blir galen men ändå så tacksam att de alltid vill vara nära en.

The goal with freedom of speech is not to convince others to think like you, the goal is to spread the message so that people can decide what's right.

Anmäl
2016-09-08 10:43 #4 av: grandma

Gapskrattar En bild som jag känner igen väldigt väl. Fastighetsskötare och hantverkare som kommer hit är väldigt fascinerade och mycket tacksamma för den hjälp även de brukar få. Skämtar

       "Du kan inte hindra sorgens fåglar att flyga över ditt huvud
            men du kan hindra dem från att bygga bo i ditt hår. "

   


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.