Pyssel och annat smått å gott

Nya hyllor på balkongen!

2017-05-25 12:12 #0 av: burmamys

Så har äntligen de nya hyllorna skruvats ihop!Skrattar 

De heter Fjällbo och kommer från IKEA, så det tog 2-3 timmar att skruva ihop varje möbel (2 möbler). De är tänkta som vardagsrumsmöbler, men ytan är pulverlackerad och träet är också lackat, så jag tror de kommer klara sig bra. Den del som sticker ut kan jag täcka med presenning om det skulle regna ordentligt. Dessutom var detta den enda stabila och någorlunda höga hyllmöbel jag hittade efter en rundvandring i nästan alla möbelaffärer i Västerås. Såhär blev det:

Bakre delen har dörrar nertill, så jag kan stänga in påsarna med jord och annat smått och gott som katterna inta bör leka med:

Främre delen:

Och så med klösträdet, som också blivit stabilare av att stå mot hyllan, och fungerar nu som trappa till katternas liggplats på hyllan. Det gör också Simon mer trygg med att ligga på översta platsen i klösträdet nu när det finns två vägar ner, och det inte längre gungar så mycket när han hoppar upp/ner.

Saga intog snabbt den nya hyllan där jag lagt ut mormors trasmatta, och satt länge och putsade sig!Kär

Sedan intog Simon och Sindra nya utkiksplatsen!

Simon spanade och nosade:


Och Sindra kollade in resten av balkongen från den nya utkiksplatsen:

Simon var mycket nöjd med att få en rejält stabil ligglats på hög höjd!

Och idag på morgonen låg Simon och Sindra och myste tillsammans högst upp i klösträdet.Glad

"Stör inte, vi har det mysigt här!"

Även jag är väldigt nöjd att få plats med alla krukor i en hylla så jag slipper snubbla över dem på golvet, balkongen känns mycket större och luftigare nu!Tummen upp

Anmäl
2018-08-13 20:32 #1 av: Aleya

Fina burmamys. Kom in på ditt inlägg av misstag via internet. Hade tänkt fråga hur det gått med inredningen men kom på att du tyvärr inte är med oss.
Gjorde lite ont att minnas det. 💖
Du är saknad.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.